luni, 5 aprilie 2010

am profil de hi5

Mai stau si eu la o bomboana de ciocolata din cand in cand..cu un pahar cu suc in fata, care stiu ca probabil o sa imi scurteze viata, dar puii mei, e cool sa nu iti pese. Si in momente din astea, sa nu simt ca stau degeaba, mai intru si eu pe tot felul de siteuri, imi mai amintesc parole si nickname-uri. Nu ma indur sa citesc o carte sau ceva. Ciocolata pateaza hartia. Dar cel mai des se intampla probabil sa accesez hi5-ul, de multe ori din intamplare, cand apas pe vreun status din lista de messenger. Doar trebuie sa afisam contul nostru de hi5, sa nu caute prea mult fanii cand vor sa vada noua poza facuta in baie, dupa dus, dupa ce e refacut machiajul, bineinteles. Sa nu piarda prea mult timp cand vor sa te flateze spunandu-ti un sincer " fff frumy f3TitZ@" sau "C00L gajiiiu " sau cu tot felul de complimente "inspirate si originale". Sau in cel mai bun caz, sa mai trimitem si cate un mass, in caz ca nu au vazut fanii ca esti online pe mess, desi ai stat online de la 7 dimineata pana pe la 2-3 noaptea cu un status gen "DND, dorm.cautama pe tel.ai ignore"(specific: fara cratima la "cautama"). Si cica e incalzire globala, frate...SA CONSUMAM MAI PUTIN CURENT!!! Adica sa nu mai speli haine, sa nu le mai calci, ca puii mei, trebuie sa fim ecologisti. Hai mai bine sa lasam calculatorul deschis si sa anuntam totusi sa nu fim deranjati, ca altfel dam ignore. Daca se poate sa plecam si pana in mall si sa "uitam" calculatorul deschis. Sunt multi care au lucruri importante sa ne spuna, exceptand faptul ca le dam ignore daca ne deranjeaza.
Revenind la hi5...mai intru din cand in cand pe hi5.recunosc, am peste 100 de poze, desi probabil sunt degeaba daca nu am niciuna in baie, in costum de baie, sau cel putin intr-o oglinda. Am vrut sa renunt la el, dar nu puteam sta fara minunata placere de a ma uita in momentele de "bomboane de ciocolata" la profilurile "prietenilor" mei de pe hi5. E distractie maxima. De ce am profilul, in afara de motivul asta? Pai esti total uncool fara. Pot accesa poze selectate din momente faine de pe orice pc, din orice loc, si cel mai fain..IMI AMINTESTE CAND E ZIUA CUIVA DE NASTERE,.Super tare!
In orice caz, revin la momentele de "hi5 din greseala". Accesez hi5 din intamplare, cum spuneam mai sus, vreau sa inchid pagina si ceva FOARTE  stralucitor imi atrage atentia. Sau vreun hit foarte tare....ca volum. Apoi te socheaza prima poza. Incepi sa te uiti la una, doua, apoi te intorci la profil. Iti dai seama ca pozele sunt facute in acelasi loc, probabil cu un grad, doua schimbat. Ca si unghi ma refer. Apoi incepi sa citesti la "About me" tot felul de citate, care se vor profunde, prin care noi trebuie sa intelegem ce viata grea, de artisti neintelesi duc persoanele acelea, cat sunt de persecutate, ce oameni buni si cinstiti, cu idealuri si un viitor stralucitor in fata sunt. Apoi zici "gata, am pierdut 3 minute din viata", dar nu te poti abtine cand vezi o poza "inedita" la prima persoana din top. Intri si aici si te minunezi.Vezi ca profilul a fost vizualizat de zeci de mii de ori...o fi cineva important. Sau "iti bagi unghia in gat" cand vezi ca e "private profile".Ca, puii mei, doar vorbim de oameni importanti aici. Orice vedeta care se respecta are mania persecutiei. Asta nu inseamna ca nu iti da "accept" daca ii dai "add as a friend". O vedeta trebuie sa comunice cu fanii.
Si uite ca s-au terminat si bomboanele de ciocolata, s-a terminat si sucul. Concluzia: "stiu ca-s prost, da cand ma uit in jur, prind curaj". Sunt curioasa ce ar face oamenii astia daca ar ramane o luna undeva izolati, fara net. Ori ar avea erori la cate mailuri ar primi din partea hi5-ului, ori si-ar da seama ca fara publicitatea pe care si-o fac si fara "pozele noi" sunt 0 (zero). Ma mai intreb uneori cum ar arata lumea fara machiaj. Dar probabil astea sunt genul de intrebari fara raspuns.
Anyway, sunt prea mica sa ma pun cu industria hi5-ului si cu moda. Desi Facebookul ia amploare. Poate descoperiti si voi placerea de a naviga pe hi5. Nu uitati de ciocolata si de suc!