sâmbătă, 18 septembrie 2010

in societate...

e greu sa traiesti in societate, cu atatia oameni in jur care sunt atenti la fiecare pas pe care il faci, care abia asteapta sa faci o greseala pentru a te plange si a-ti da sfaturi.
e greu sa iti alegi propriul drum in viata cand ai atatia oameni in jur care asteapta ceva de la tine si pe care nu vrei sa ii dezamagesti... Cum poti auzi ce iti spune Eul tau intim cand e atata zgomot oriunde privesti? cum sa infrunti o societate intreaga pentru a face ce simti si pentru a trece peste prejudecatile celorlalti?
ce alegi? sa multumesti slabiciunile celorlalti sau sa te implinesti ca om?
sa fii un om model, de succes, puternic si invidiat sau impacat cu tine insuti si armonizat cu fiinta ta interioara? pentru ca adevaratii noi nu se arata niciodata celorlalti.

se crede ca oamenii singuri sunt niste nefericiti. de ce? pentru ca au atata timp pentru ei insisi? ca se pot gandi la lucrurile care conteaza fara a fi perturbati de superficialitatile societatii?
majoritatea se teme de singuratate...de fapt de ce ar putea afla in singuratate, de adevarurile care tipa, urla in ei, dar nu sunt auzite ..volumul vietii exterioare e dat la maxim si acapareaza totul: timp, energie vitala, forta personala.
nu va mai lasati modelati de invidiile celorlalti si descoperiti-va pe voi insiva. asta se poate face doar in singuratate. Astupati-va urechile la palavragelile societatii si ascultati-va vocea interioara.good luck!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu